Välkommen till "NYA" Kattpensionatet

Välkomna till "nya" kattpensionatet!

 

Vi kommer att hinna klart med det vi än så länge kallar "nya" kattpensionatet till sommaren. Vi är ju i skrivande stund (jan -17) redan fullbokade halva sommaren. Den 1 juni 2017 kommer vi att öppna för att kunna hjälpa så många som möjligt. Det blir 9 platser i detta katthus och givetvis i den takt vi hinner bygga även stora uteburar på minst 6 kvm. Allt kommer att vara byggt enligt jordbruksverkets riktlinjer.

 Det kommer att vara stora innedelar och varje plats kommer att ha ett stort fönster, som katterna kan titta ut genom. Luftvärmepump för härlig värme på vintern och möjlighet till svalka på sommaren.

 

Om vi nu inte hinner få klart utedelar till dessa platser, så kommer vi att lämna 20% avdrag på priset. Vi kommer att sträva efter att hinna få det klart, men törs inte lova något.

 

Alla katter som vistas på pensionatet måste vara vaccinerade mot kattpest och kattsnuva. Vaccintyg uppvisas vid lämning. Senaste vaccination får ej vara äldre än ett år vid den aktuella tidspunkten för vistelsen.

 

Efter högsäsongen med början den 1/6 2017, kommer priserna att justeras för att vi ska kunna ha samma priser i alla katthus. Det blir svårt rent praktiskt att ha olika priser, så vi gör en sänkning av priset i "nya" katthuset och en höjning i "gamla" katthuset. De som redan har bokat en plats innan detta beslut, får givetvis det pris som var vid bokningsdagen.

Priser f.o.m 1/6-2017

En katt 140:-/påbörjat dygn (mat ingår)

Två katter 190:-/påbörjat dygn (mat ingår)